2016. június 20., hétfő

Mi a közös az első holdra szállás és egy lakás vásárlásában?



Vagy bármi más megvalósítása között...


Sokkal több, mint elsőre gondolod.

A lakás, ház vásárlás vagy csere többeknél aktuális téma, akiket mostanában segítettem elindulni ezen céljuk megvalósításában.

Az igény többükben nem újdonsült szikraként pattant ki, hanem egy dédelgetett álom. Van aki, az első önálló otthonáról álmodozik, míg mások nagyobbat vagy máshol szeretnének a jelenleginél. A legtöbben ezt 2-5 éven belül szeretnék, de valójában egy ködös vágyként élt bennük, amikor céljaikról beszélgettünk.

Bár az igényt megfogalmazták, egy nagy mumus az álmukat valami fátyolos, alig megvalósítható képpé szürkítette be. A mumus neve pénz.

Legalább is a legtöbben azt hiszik, hogy a pénz hiánya gátolja vagy nehezíti meg az álmuk megvalósítását. A valóságban az igazi mumus, az akadályozó tényező teljesen más.

A pénz nem ok, hanem következmény.

Gyakran azt gondoljuk, hogy pénzre van szükségünk, ami persze igaz, de az nem az elsődleges cél. A pénz eszköz a vágyak megvalósításához, életviteli dolgokhoz, tárgyak megszerzéséhez, új élményekhez és eredményekhez. Akár az űrbe, a Holdra való eljutáshoz is. A pénz a hozzávaló komponens. 

Mivel a pénz is energia, mint minden más, ezért erre is vonatkoznak az univerzális törvények, tehát mindegy, hogy miről fantáziálunk. A célt az álomtól egy apró dolog választja el

A DÖNTÉS. 

A döntéshez nincs szükség pénzre. 

Amint azt a klienseimnél is feltártuk, a lakás pénzügyi vonatkozásán kattogott az elméjük. Ennek következményeként különböző elkerülő mechanizmusok léptek működésbe, természetesen tudatalatt. 

-       Volt, aki annyira időben távolinak gondolta az anyagiak összeszedését, hogy inkább nem csinált semmit.
-       Volt, aki el sem hitte, hogy lehetséges megváltoztatnia a körülményeit, ezért nem is elmélkedett rajta, hogy hol, mit szeretne.  
-       Volt, akit annyira megbénított a pénz elérhetetlenségének hamis képe, hogy bebeszélte magának, hogy a jelenlegi hely végül is megfelel számára. 

Pedig az univerzum rendje szerint a folyamat pont fordítva működik! Nem az utat kell ismerni, hanem a célt.

Így jutott el a Holdra az első ember. John F. Kennedy 1961-ben eldöntötte, hogy még abban az évtizedben egy amerikai a Holdra lép. Neil Armstrong volt, aki ezt megtette 1969-ben.

A döntés pillanata az ugrás az ismeretlenbe. A döntés egy határozott IGEN kell hogy legyen!
Amíg így állsz hozzá:  
-          na jó, megpróbálom
-          talán menni fog
-          jajj, de szép lenne...
addig, ne hozz döntést, még érlelgesd magadban azt, mit is akarsz.

Amíg nem vagy bizonyos abban, hogy mit akarsz, addig felesleges elkezdeni az odavezető út tervezését, mert a bizonytalanság automatikusan meggátolja a dolog megvalósulását. A pénz megszerzése pedig az eszköz a cél megvalósításához, ami tervezhető. Érted már?

Most egyetlen dolgod van. Képzeld el az álmodat, amit már dédelgetsz egy ideje, kristálytisztán. Minden részletét. Az új lakásodat, autódat vagy bármit.

Megvan? Képzeld el, hogy érzed ezen a helyen magad!

Boldog vagy, elégedett? 

Akkor most döntsd el, hogy ezt megvalósítod! 

Tadamm, megszületett az új célod! 

Ízlelgesd. Írd fel egy kártyára és olvasgasd naponta. Készíts fotómontázst.

Merülj bele az élménybe naponta, vizualizáld, a célod megvalósulása már elindult! 

 Utóirat:
A fent leírtak mindig időszerűek, azonban a cikk írásakor a Nyári napforduló és telihold idején a kozmikus támogatás különlegesen erőteljes, így  érdemes az Univerzum segítségét bevonni a teremtő folyamatba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése